Tiktok salaatti

Suosittu TikTok-salaatti: Näin valmistat Green Goddess

Suosittu TikTok-salaatti: Näin valmistat Green Goddess -salaattia | Makuja | MTV Uutiset

4.2.2022 — Yleensä jos ihmiset innostuvat jostakin TikTok-reseptistä ympäri maailman, kyseessä on joko jokin superherkullinen jälkiruoka tai …

Somekansa on villiintynyt superterveelliseltä kuulostavasta Green Goddess -salaatista.

#salaatti | TikTok

Watch the latest videos about #salaatti on TikTok. … Salaattimafia stop eating boring salads #salaatti #ruoka #sinulle #suomitiktok #tiktoksuomi.

Testissä Green Goddess-salaatti, joka nousi … – Ilta-Sanomat

19.4.2022 — Testasimme TikTokissa viraaliksi nousseen Green Goddess -salaatin. Ilman sotkua sen tekemisestä ei selviä, mutta se maistuu erityisesti …

Melissan Green Goddess-salaatti (tiktok) ohje – SULAMO.fi

Melissan Green Goddess-salaatti (tiktok) ohje – SULAMO.fi

Melissan Green Goddess-salaatti (tiktok) ohje – Pese kaikki salaattiainekset ja pilko ne sitten terävällä veitsellä niin pieneksi kuin haluat.

Melissan Green Goddess-salaatti (tiktok) ohje – Pese kaikki salaattiainekset ja pilko ne sitten terävällä veitsellä niin pieneksi kuin haluat. Nakkaa pilkotut ainekset suureen kulhoon.Lisää kaikki salaatinkastikkeen nestemäiset ainesosat tehosekoittimeen ja sen jälkeen myös muut ainekset. Soseuta, kunnes rakenteesta tulee kastikemainen.Kaada salaatinkastike salaatin joukkoon ja sekoita kunnolla.Resepti kopioitu  https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/tasta-salaattiohjeesta-tuli-jarjeton-hitti-niin-hyvaa/8344258#gs.tincp5Omia huomioita:Salaatin raaka-aineet: 1 pieni kaali, 1 iso kurkku, nippu kevätsipulia, ruohosipulia voi laittaa lisäksi kastikkeeseen (ei huomioitu ainesosalistassa) Kastike: 2dl basilikan ja 2 dl pinaatin lehtiä, 2 vs-kynttä, 1 pieni salottisipuli, 2 sitruunan mehu, 0,5dl oliiviöljy, 0,5 dl saksanpähkinöitä, reilu 0,5dl ravintohiivahiutaleita esim. Foodin, 1 tl suolaa, 2 rkl riisiviinietikkaa (mikä merkki vaan käy, mulla Lidl), (lisää ruohosipulia) 

Green Goddess -salaatti | Lisäkkeet | Reseptit – K-Ruoka

18.6.2022 — Lisää ruokaisuutta salaattiin tuovat kikherneet. … jennifer aniston salaatti tiktok. Tykkää ja jaa artikkeli.

VIRAALI TIKTOK: Sienilamppu & salaatti – YouTube

Jennifer Anistonin lounassalaatista tuli somehitti – näyttelijä kertoo totuuden videosta – Viihde – Voice.fi

18.7.2022 — Bellan suosikkisalaatti. Mallin TikTok-tililtä löytyy video, jolla hän valmistaa salaatin, jota kuvailee omaksi suosikikseen. Salaatti sisältää …

Näyttelijän mukaan lounassalaatin raaka-ainemäärät paljastavat, ettei kyseessä ole oikeasti hänen lounaansa.

Jennifer Anistonin lounassalaatista tuli somehitti – Viihde

5.2.2022 — Oletko jo kuullut mainetta niittävästä Green Goddess -salaatista, jonka kerrotaan maistuvan jopa salaatin vihaajille?

Näin huippumalli Bella Hadid syö – lista ilahduttaa – Iltalehti

Tästä salaatista tuli valtava trendi – Kokeile tätä kotona

Keywords: tiktok salaatti