Qliro kirjaudu

Kirjaudu sisään – Qliro

Qliro.com

Kirjaudu sisään. … Qliro AB, Ruotsin yritystunnus 556962-2441, on luottoyhtiö joka toimii Ruotsalaisen Finanssivalvonnan alaisena.

Qliro: Safe and Simple Payments

Safe and Simple Payments | Qliro

Näet laskun myös täällä, kun kirjaudut sisään. Laskussa on kaikki maksutiedot, joten maksaminen on helppoa oman pankkisi kautta.

Qliro tekee verkko-ostamisesta turvallisempaa. Kun ostat verkkokaupasta, joka käyttää Qliron kassajärjestelmää, voit valita jonkun Qliron maksutavoista ja maksaa toimituksen jälkeen.

Asiakaspalvelu – Qliro

Kaikki Qliro-ostot löytyvät sovelluksesta sekä osoitteessa Qliro.com, kun kirjaudut sisään. Muista kirjautua samalla sähköpostiosoitteella, …

Asiakaspalvelu – Qliro

Asiakaspalvelu

Sait laskun, mutta et tuotteita? Mikäli olet jo saanut laskun, mutta odottelet vielä tuotteita, voit siirtää laskun eräpäivää eteenpäin kirjautumalla sisään …

Alta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen laskuihin, kuukausilaskuihin ja muihin maksuasioihin. Yhteystietomme löydät alempana.

Lataa sovellus – Qliro

Lataa sovellus | Qliro

Osta Qliron kautta ja maksa toimituksen jälkeen. Sovelluksessa on kaikki, mitä tarvitset – maksutiedot, ostohistoria, laskut ja maksuvalinnat.

Turvallisia verkkomaksuja – Qliro

Turvallisia verkkomaksuja | Qliro

Qliron kautta maksat vasta toimituksen jälkeen, kun tiedät mitä saat. Yleiskatsausostoksiisi. Käytä sovellusta tai kirjaudu …

Qliron kautta maksat vasta toimituksen jälkeen, kun tiedät mitä saat.

14 päivän lasku – Qliro

14 päivän lasku | Qliro

Laskusovellukseen. Kaikki Qliro-ostoksesi kerätään sovellukseen. Näet ne myös täällä, kun kirjaudut. Lataa sovellus. Saatmuistutusviestejä.

Tilaa tuotteet kotiin ja kokeile rauhassa. Tai odota sopivaa maksupäivää.

Ota yhteyttä – Qliro

Ota yhteyttä | Qliro

Jos jokin asia jäi mietittymään, Qliron asiakaspalvelu on apunasi. Voit soittaa tai lähettää sähköpostia. Ja lukea tavallisimmat kysymykset ja vastaukset.

Qliro – Google Play ‑sovellukset

Qliron avulla teet verkko-ostokset helposti ja turvallisesti. Maksat kaikessa rauhassa, kun olet vastaanottanut ostoksesi. Tuliko hutiostos?

Qliron avulla teet verkko-ostokset helposti ja turvallisesti

Qliro AB Arvostelua – Trustpilot

Arvostelut Qliro AB | Lue asiakkaiden arvosteluja yrityksestä qliro.com

5 319 Qliro AB-asiakasta on jo kirjoittanut arvostelun. Lue heidän kokemuksiaan ja jaa omasi!

5 318 Qliro AB-asiakasta on jo kirjoittanut arvostelun. Lue heidän kokemuksiaan ja jaa omasi!

Keywords: qliro kirjaudu