Ellos pellavalakanat

Ellos Home Pussilakanasetti Candice pestyä pellavaa, 2 tai 3 …

Ellos Home Pussilakanasetti Candice pestyä pellavaa, 2 tai 3 osaa – Sininen – Pussilakanasetit | Ellos.fi

2-osainen setti: 1 pussilakana 150×200 cm ja 1 tyynyliina 50×60 cm + reunus. 3-osainen setti: 1 pussilakana 240×220 cm ja 2 tyynyliinaa 50×60 cm + reunus. Väri …

Pussilakanasetti miellyttävää pestyä ranskalaista pellavaa. Painonapit pussilakanan alareunassa. Ei kädenaukkoja. Tyynyliinassa 5 cm:n reunus lyhyillä sivuilla. Paino 165 g/m2. 2-osainen setti: 1 pussilakana 150×200 cm ja 1 tyynyliina 50×60 cm + reunus. 3-osainen setti: 1 pussilakana 240×220 cm ja 2 tyynyliinaa 50×60 cm + reunus. Väri Pellavabeige on luonnollisen pellavan värinen, ja se voi olla voi olla sävyltään vaaleanroosa tai harmaanruskea. Värin voimakkuus vaihtelee sadonkorjuuajan ja -alueen mukaan. Erittäin laadukasta ja helppohoitoista ranskalaista pellavaa, joka kestää vuosia käytössä. Pesty pellava on pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten. Pellava on klassinen, kaunis materiaali, joka tuntuu miellyttävältä ja on tyylikkään näköinen. Pellava imee itseensä kosteutta ja siirtää pois ylimääräistä lämpöä. Pellavatekstiileissä on viileä ja mukava nukkua. Nukkumismukavuuden säilyttämiseksi suositellaan pesua 60 asteessa sekä kuivausta kuivausrummussa keskilämmöllä, kunnes tuote on kaappikuiva. Taita tuote pituussuunnassa ja kääri rullalle, niin se säilyttää muotonsa eikä rypisty. Tuote on sertifioitu STANDARD 100 by OEKO-TEX® -standardin mukaisesti. Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita. Lisenssinumero & testauslaitos: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI European Flax -sertifioitu. Tuote sisältää laadukasta pellavaa, joka on kasvatettu ympäristöystävällisesti ja jonka voi jäljittää tuotantoprosessin alusta asti. Tuotteen mukana saat myös tietoa pellavan alkuperästä, viljelijän nimen sekä tiedon viljelypaikasta.

Ellos Home Aluslakana Candice pestyä pellavaa

Ellos Home Aluslakana Candice pestyä pellavaa – Luonnonväri – Aluslakanat | Ellos.fi

Aluslakana pehmeää ja viileää, pestyä ranskalaista pellavaa. Paino 165 g/m2. Kaksi kokoa: 180×270 cm sopii 105-120 cm leveään sänkyyn.

Aluslakana pehmeää ja viileää, pestyä ranskalaista pellavaa. Paino 165 g/m2. Kaksi kokoa: 180×270 cm sopii 105-120 cm leveään sänkyyn. 270×270 cm sopii 160-180 cm leveään sänkyyn. Erittäin laadukasta ja helppohoitoista ranskalaista pellavaa, joka kestää vuosia käytössä. Pesty pellava on pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten. Pellava on klassinen, kaunis materiaali, joka tuntuu miellyttävältä ja on tyylikkään näköinen. Pellava imee itseensä kosteutta ja siirtää pois ylimääräistä lämpöä. Pellavatekstiileissä on viileä ja mukava nukkua. Väri Pellavabeige on luonnollisen pellavan värinen, ja se voi olla voi olla sävyltään vaaleanroosa tai harmaanruskea. Värin voimakkuus vaihtelee sadonkorjuuajan ja -alueen mukaan. Nukkumismukavuuden säilyttämiseksi suositellaan pesua 60 asteessa sekä kuivausta kuivausrummussa keskilämmöllä, kunnes tuote on kaappikuiva. Taita tuote pituussuunnassa ja kääri rullalle, niin se säilyttää muotonsa eikä rypisty. Tuote on sertifioitu STANDARD 100 by OEKO-TEX® -standardin mukaisesti. Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita. Lisenssinumero & testauslaitos: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI European Flax -sertifioitu. Tuote sisältää laadukasta pellavaa, joka on kasvatettu ympäristöystävällisesti ja jonka voi jäljittää tuotantoprosessin alusta asti. Tuotteen mukana saat myös tietoa pellavan alkuperästä, viljelijän nimen sekä tiedon siitä, missä se on viljelty.

Ellos Home Elmira pussilakanasetti pestyä pellavaa, 2 tai 3 osaa

Ellos Home Elmira pussilakanasetti pestyä pellavaa, 2 tai 3 osaa – Beige – Pussilakanasetit | Ellos.fi

Pussilakanasetti vintage-pestyä, lankavärjättyä meleerattua pellavakambrikkia. Pussilakanassa painonapit ja koristesauma helmassa.

Pussilakanasetti vintage-pestyä, lankavärjättyä meleerattua pellavakambrikkia. Pussilakanassa painonapit ja koristesauma helmassa. Ei kädenaukkoja pussilakanassa. Tyyliinassa 5 cm:n reunus ja koristesauma molemmilla lyhyillä sivuilla. Paino 165 g/m2. 2-osainen setti: 1 pussilakana 150×200 cm ja 1 tyynyliina 50×60 cm. 3-osainen setti: 1 pussilakana 240×220 cm ja 2 tyynyliinaa 50×60 cm. Erittäin laadukasta ja helppohoitoista ranskalaista pellavaa, joka kestää vuosia käytössä. Pesty pellava on pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten. Pellava on klassinen, kaunis materiaali, joka tuntuu miellyttävältä ja on tyylikkään näköinen. Pellava imee itseensä kosteutta ja siirtää pois ylimääräistä lämpöä. Pellavatekstiileissä on viileä ja mukava nukkua. Väri Pellavabeige on luonnollisen pellavan värinen, ja se voi olla voi olla sävyltään vaaleanroosa tai harmaanruskea. Värin voimakkuus vaihtelee sadonkorjuuajan ja -alueen mukaan. Nukkumismukavuuden säilyttämiseksi suositellaan pesua 60 asteessa sekä kuivausta kuivausrummussa keskilämmöllä, kunnes tuote on kaappikuiva. Taita tuote pituussuunnassa ja kääri rullalle, niin se säilyttää muotonsa eikä rypisty. Tuote on sertifioitu STANDARD 100 by OEKO-TEX® -standardin mukaisesti. Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita. Lisenssinumero & testauslaitos: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI European Flax -sertifioitu. Tuote sisältää laadukasta pellavaa, joka on kasvatettu ympäristöystävällisesti ja jonka voi jäljittää tuotantoprosessin alusta asti.

Ellos Home Ayako-pussilakanasetti pestyä ranskalaista pellavaa

Ellos Home Ayako-pussilakanasetti pestyä ranskalaista pellavaa – Vihreä – Pussilakanasetit | Ellos.fi

Pussilakanasetit / Ellos Home. Ranskalaisesta pellavasta valmistettu vintagepesty pussilakanasetti, jossa painettu kuvio. Painonapit pussilakanan alareunassa.

Ranskalaisesta pellavasta valmistettu vintagepesty pussilakanasetti, jossa painettu kuvio. Painonapit pussilakanan alareunassa. Ei kädenaukkoja. Pussilakana 150×200 cm, tyynyliina 50×60 cm + 5 cm:n reunus lyhyillä sivuilla. Tuote on valmistettu laadukkaasta ranskalaisesta pellavasta, joka on helppohoitoista ja kestävää. Pesty pellava on pehmeää ja hyväntuntuista ihoa vasten. Pellava on klassinen, kaunis materiaali, joka tuntuu miellyttävältä ja on tyylikkään näköinen. Pellava imee itseensä kosteutta ja siirtää pois ylimääräistä lämpöä. Pellavatekstiileissä on viileä ja mukava nukkua. Nukkumismukavuuden säilyttämiseksi suositellaan pesua 60 asteessa sekä kuivausta kuivausrummussa keskilämmöllä, kunnes tuote on kaappikuiva. Taita tuote pituussuunnassa ja kääri rullalle, niin se säilyttää muotonsa eikä rypisty. European Flax -sertifioitu. Tuote sisältää laadukasta pellavaa, joka on kasvatettu ympäristöystävällisesti ja jonka voi jäljittää tuotantoprosessin alusta asti. Öko-Tex-sertifikaatti 12.HIN.13300. Tuote ei aiheuta allergisia oireita eikä muita terveyshaittoja. Tuote on testattu eikä se sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja.

Ellos Home Pussilakanasetti Abigail pestyä pellavaa

Ellos Home Pussilakanasetti Abigail pestyä pellavaa – Pussilakanasetit | Ellos.fi

Pussilakanasetit / Ellos Home. Ranskalaisesta lankavärjätystä pellavasta valmistettu vintage-pesty pussilakanasetti Pussilakanassa ei ole aukkoja yläpäässä, …

Ranskalaisesta lankavärjätystä pellavasta valmistettu vintage-pesty pussilakanasetti Pussilakanassa ei ole aukkoja yläpäässä, vaan nepparit alareunassa. 2-osainen setti: Pussilakana 150×200 cm, tyynyliina 50×60 cm + 5 cm:n reunus lyhyillä sivuilla. 3-osainen setti: Pussilakana 240×220 cm, 2 tyynyliinaa 50×60 cm + 5 cm:n reunus lyhyillä sivuilla. Tuote on valmistettu laadukkaasta ranskalaisesta pellavasta, joka on helppohoitoista ja kestävää. Pesty pellava on pehmeää ja hyväntuntuista ihoa vasten. Pellava on klassinen, kaunis materiaali, joka tuntuu miellyttävältä ja on tyylikkään näköinen. Pellava imee itseensä kosteutta ja siirtää pois ylimääräistä lämpöä. Pellavatekstiileissä on viileä ja mukava nukkua. Nukkumismukavuuden säilyttämiseksi suositellaan pesua 60 asteessa sekä kuivausta kuivausrummussa keskilämmöllä, kunnes tuote on kaappikuiva. Tämän jälkeen ne taitellaan pituussuunnassa ja rullataan, mikä auttaa säilyttämään muodon ja välttämään taitoksia. European Flax -sertifioitu. Tuote sisältää laadukasta pellavaa, joka on kasvatettu ympäristöystävällisesti ja jonka voi jäljittää tuotantoprosessin alusta asti. Öko-Tex-sertifikaatti 12.HIN.13300. Tuote ei aiheuta allergisia oireita eikä muita terveyshaittoja. Tuotteet on testattu sen varmistamiseksi, ettei niissä ole jäljellä terveydelle vaarallisia aineita.

Himla Sunshine pussilakana pestyä pellavaa – Vihreä – Ellos

Himla Sunshine pussilakana pestyä pellavaa – Vihreä – Pussilakanasetit | Ellos.fi

Kaunista ohuehkoa pellavaa, joka pesty ompelun jälkeen ihanan pehmeäksi. Antaa rentoa ilmettä kotiin ja on helppohoitoista. Kangasta ei tarvitse silittää …

Kaunista ohuehkoa pellavaa, joka pesty ompelun jälkeen ihanan pehmeäksi. Antaa rentoa ilmettä kotiin ja on helppohoitoista. Kangasta ei tarvitse silittää rypyt antavat elävyyttä.

Staycation Pussilakanasetti Devine pestyä pellavaa, 2 tai 3 osaa

Staycation Pussilakanasetti Devine pestyä pellavaa, 2 tai 3 osaa – Valkoinen – Pussilakanasetit | Ellos.fi

Pussilakanasetti on osa Staycation by Ellos Home -mallistoa, jonka tuotteilla luot rentoa ja ylellistä hotellitunnelmaa kotiin.

Napakkaa, pestyä pellavaa. Pussilakanassa on kirjailtu kilpikonna helmassa toisessa kulmassa sekä alareunassa 35 cm:n piilotasku, joka pitää peiton paikoillaan. Ei kädenaukkoja. Tyynyliinassa 3 cm:n reunus ympäriinsä. Toimitetaan samasta materiaalista valmistetussa kangaspussissa. Pussille voi olla käyttöä myöhemminkin. Pellava on klassinen, kaunis materiaali, joka tuntuu miellyttävältä ja on tyylikkään näköinen. Pellava imee itseensä kosteutta ja siirtää pois ylimääräistä lämpöä. Pellavatekstiileissä on viileä ja mukava nukkua. 2-osainen setti: 1 pussilakana 150×200 cm ja 1 tyynyliina 50×60 cm + 3 cm:n reunus. 3-osainen setti: 1 pussilakana 220×220 cm ja 2 tyynyliinaa 50×60 cm + 3 cm:n reunus. Pussilakanasetti on osa Staycation by Ellos Home -mallistoa, jonka tuotteilla luot rentoa ja ylellistä hotellitunnelmaa kotiin. Mallistossa on laadukkaita sisustustuotteita kodin kaikkiin huoneisiin. Arjen ylellisyyttä ja huolella työstettyjä yksityiskohtia! European Flax -sertifioitu. Tuote sisältää laadukasta pellavaa, joka on kasvatettu ympäristöystävällisesti ja jonka voi jäljittää tuotantoprosessin alusta asti. Tuotteen mukana saat myös tietoa pellavan alkuperästä, viljelijän nimen sekä tiedon viljelypaikasta. Tuote on sertifioitu STANDARD 100 by OEKO-TEX® -standardin mukaisesti. Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita. Lisenssinumero & testauslaitos: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI

Himla : Vuodevaatteet – Koti | ellos.fi

Osta Vuodevaatteet Himla netistä. Muutamia suosikkituotteita merkiltä Himla ovat Tyynyliina Dreamtime, Tyynyliina Sunrise ja Pussila… Lue lisää.

Himla – Shoppaile helposti netistä ellos.fi

Pussilakanasetti Candice pestyä pellavaa, 2 tai 3 osaa – Beige

Pussilakanasetti Candice pestyä pellavaa, 2 tai 3 osaa – Beige – Tekstiilit | Homeroom

Pussilakanasetit / Ellos Home … Ostimme nämä pellavalakanat, joista olimme lukeneet arvosteluita jo aikaisemmin ostoa. Kui… Asko12 — 2017-01-31.

Pussilakanasetti miellyttävää pestyä ranskalaista pellavaa. Painonapit pussilakanan alareunassa. Ei kädenaukkoja. Tyynyliinassa 5 cm:n reunus lyhyillä sivuilla. Paino 165 g/m2. 2-osainen setti: 1 pussilakana 150×200 cm ja 1 tyynyliina 50×60 cm + reunus. 3-osainen setti: 1 pussilakana 240×220 cm ja 2 tyynyliinaa 50×60 cm + reunus. Väri Pellavabeige on luonnollisen pellavan värinen, ja se voi olla voi olla sävyltään vaaleanroosa tai harmaanruskea. Värin voimakkuus vaihtelee sadonkorjuuajan ja -alueen mukaan. Erittäin laadukasta ja helppohoitoista ranskalaista pellavaa, joka kestää vuosia käytössä. Pesty pellava on pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten. Pellava on klassinen, kaunis materiaali, joka tuntuu miellyttävältä ja on tyylikkään näköinen. Pellava imee itseensä kosteutta ja siirtää pois ylimääräistä lämpöä. Pellavatekstiileissä on viileä ja mukava nukkua. Nukkumismukavuuden säilyttämiseksi suositellaan pesua 60 asteessa sekä kuivausta kuivausrummussa keskilämmöllä, kunnes tuote on kaappikuiva. Taita tuote pituussuunnassa ja kääri rullalle, niin se säilyttää muotonsa eikä rypisty. Tuote on sertifioitu STANDARD 100 by OEKO-TEX® -standardin mukaisesti. Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita. Lisenssinumero & testauslaitos: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI European Flax -sertifioitu. Tuote sisältää laadukasta pellavaa, joka on kasvatettu ympäristöystävällisesti ja jonka voi jäljittää tuotantoprosessin alusta asti. Tuotteen mukana saat myös tietoa pellavan alkuperästä, viljelijän nimen sekä tiedon viljelypaikasta.

Keywords: ellos pellavalakanat