Ellos kävelymatto

Frontier Frontier FWB100 -kävelymatto – Kuntoilulaitteet | Ellos.fi

Kävelymatolla kävely harjoittaa jalkalihaksia sekä vahvistaa sydäntä ja keuhkoja. Frontier-kävelymaton kahvoista saa hyvän otteen kävely on turvallista. Näyttö …

Frontier-kävelymatto helppoon ja tehokkaaseen kotitreeniin. Kävelymatolla kävely harjoittaa jalkalihaksia sekä vahvistaa sydäntä ja keuhkoja. Frontier-kävelymaton kahvoista saa hyvän otteen kävely on turvallista. Näyttö näyttää nopeuden, kalorinkulutuksen, matka ja ajan. Laite on kokoontaitettava ja siinä on pyörät helppo siirtää ja säilyttää. Kävelymatto käynnistyy vasta, kun turvasalpa on paikallaan. Punainen magneettiosa kiinnitetään näytön lähellä olevaan keltaiseen pyörylään, ja toinen pää kiinnitetään käyttäjän vaatteisiin jos käyttäjä kaatuu, kävelymatto pysähtyy. Kävelymatto voidaan käynnistää taas, kun turvasalpa on jälleen paikallaan. – Säädettävä nopeus 1 km/h 10 km/h. – Enimmäiskuormitus 120 kg – 500 W – Koko: 1,25 x 0,615 x 1,15 m (kokoontaitettuna 0,25 x 0,615 x 1,25 m) Rahtipaino 60 kg Tarkista rahtimaksu Toimitus-välilehdeltä.

Titan St490 -juoksu-/kävelymatto – Juoksumatot | Ellos.fi

UUTTA juoksu- ja kävelymatto samassa! Juokse tai kävele reippaasti klassista kuntoharjoittelua! Titan ST490 -juoksumatossa on vaimentava juoksupinta, …

UUTTA juoksu- ja kävelymatto samassa! Juokse tai kävele reippaasti klassista kuntoharjoittelua! Titan ST490 -juoksumatossa on vaimentava juoksupinta, jolla on miellyttävä juosta. Vaihtele juoksu- ja kävelymaton välillä pitämällä “Speed” + “&” alaspainettuina 5 sekunnin ajan, niin nopeusintervalli vaihtuu. – 14 km/t tarjoaa hyvää harjoitusta useimmille liikkujille. – Hyvä vaimennus on hellävarainen nivelille. – Vaihtelevat, monipuoliset ohjelmat. – PWM Control System (PulseWidth Modulation Control järjestelmä). Ammattimainen mittausohjelma näyttää arvot tietokoneen näytöllä. – 2 nopeusintervallia: 1 14 km/t tai 1 6 km/t – Incline: kallistus 1 12% – LCD-näyttö, sininen teksti – 9 ohjelmaa – Toiminnot: syke, aika, etäisyys, nopeus, kalorinkulutus, bodyfat test, incline – Juoksupinta: 40 x 122 cm – Mitat kokoontaitettuna: 71,5 x 68,0 x 153,0 cm – Mitat avattuna: 158,0 x 68,0 x 120,0 cm – Moottori: 1,25 HV – Maksimikuormitus: 110 kg Paino 35 kg. Tarkista rahtimaksu Toimitus-välilehdeltä.

Frontier Juoksumatto 12 km/h – Kuntoilulaitteet | Ellos.fi

Frontier FRB210 -juoksumaton avulla saat itsesi huippukuntoon! Kävele rauhallisesti tai juokse jopa 12 km/h – tämä juoksumatto sopii useimmille.

Frontier FRB210 -juoksumaton avulla saat itsesi huippukuntoon! Kävele rauhallisesti tai juokse jopa 12 km/h – tämä juoksumatto sopii useimmille. Juoksumatto ja sen voimakas 1,5 hevosvoiman moottori takaavat vakaan kävelyn/juoksun vauhdistasi riippumatta. Vaimentava juoksualue tuntuu juostessa mukavammalta kuin perinteinen juoksumatto. MP3-toiston tuki ja sisäänrakennettu kaiutin. Juoksumatossa on kaikki kotona tarvittavat toiminnot. Juoksumatto on helppo taittaa kasaan ja säilyttää sopivassa paikassa silloin, kun sitä ei käytetä. Juoksumatossa on selkeä LCD-näyttö, joka näyttää nopeuden, ajan, matkan, kalorinkulutuksen ja sykkeen. Helppokäyttöisessä ohjauspaneelissa on kaikki tarvittavat painikkeet. Säädä nopeutta manuaalisesti painamalla +/- tai valitse jokin esiohjelmoiduista nopeuksista. Juoksumatossa on lisäksi fiksu ominaisuus, jonka avulla voit nostaa tai laskea nopeutta suoraan kahvoista ohjauspaneelin sijaan. Kätevä toiminto silloin, kun juokset kovaa. 9 sisäänrakennettua harjoitusohjelmaa sopivat erinomaisesti sinulle, joka haluat vaihtelua harjoitteluusi. FRM210:ssa on myös sykkeen mittaus tarkkaa harjoittelua varten. – Enintään: 12 km/h – Hyvä vaimennus takaa miellyttävän juoksun – Esiohjelmoidut harjoitusohjelmat (9 kpl) – Esiohjelmoidut nopeusvalinnat – 5 LCD-näyttö, jossa selkeät tiedot (syke, aika, matka, nopeus, kalorinkulutus) – Mittaus: Syke/FAT – Kallistus: 3 asentoa – Säilytys: kuljetuspyörä ja Soft Close – Hätäpysäytystoiminto – MP3-tuki/sisäänrakennettu kaiutin – Nopeudensäätö kahvoissa – Juoksualue: 430 x 1200 mm – Mitat avattuna: 1520 x 752 x 1180 mm – Mitat kokoontaitettuna: 900 x 740 x 1325 mm – Nettopaino: 44 kg – Moottori: 1,5 HV – Enimmäiskuormitus: 100 kg

Kuntoilulaitteet: Juoksumatot & kuntopyörät – Ellos.fi

Laadukkaat kuntoilulaitteet tekevät liikkumisesta mukavampaa ja helpompaa. Elloksen valikoimasta löydät laadukkaat kuntopyörät ja juoksumatot tunnetuilta …

Laadukkaat kuntoilulaitteet kuten juoksumatot ja kuntopyörät löydät Ellokselta. Tutustu valikoimaan ja tilaa netistä!

Frontier | ellos.fi

Frontier Juoksumatto 12 km/h. 649 EUR. Frontier – Kuntopyörä FMC110. Frontier Kuntopyörä FMC110. 349 EUR. Frontier – Crosstrainer FCT100 …

Frontier – Shoppaile helposti netistä ellos.fi

Frontier : Miehet | ellos.fi

Frontier Miehet · Frontier Juoksumatto 12 km/h · Frontier Kuntopyörä FMC110 · Frontier Crosstrainer FCT100 · Frontier FWB100 -kävelymatto.

Frontier – Shoppaile helposti netistä ellos.fi

Frontier : Naiset – Ellos.fi

Frontier : Naiset | ellos.fi

Frontier Naiset · Frontier Juoksumatto 12 km/h · Frontier Kuntopyörä FMC110 · Frontier Crosstrainer FCT100 · Frontier FWB100 -kävelymatto.

Frontier – Shoppaile helposti netistä ellos.fi

Frontier : Kuntoiluvälineet & varusteet – Naiset – Ellos.fi

Frontier : Kuntoiluvälineet & varusteet – Naiset | ellos.fi

Frontier Kuntoiluvälineet & varusteet · Frontier Juoksumatto 12 km/h · Frontier FWB100 -kävelymatto · Frontier Kuntopyörä FMC110 · Frontier Crosstrainer FCT100.

Frontier – Shoppaile helposti netistä ellos.fi

Frontier : Kuntoilulaitteet – Naiset – Ellos.fi

Frontier : Kuntoilulaitteet – Naiset | ellos.fi

Frontier Kuntoilulaitteet · Frontier Juoksumatto 12 km/h · Frontier Kuntopyörä FMC110 · Frontier Crosstrainer FCT100 · Frontier FWB100 -kävelymatto.

Frontier – Shoppaile helposti netistä ellos.fi

Frontier Fwb100 Kävelymatto – Urheilukauppa24.fi

Urheilukauppa: Ellos … Frontier-kävelymatto helppoon ja tehokkaaseen kotitreeniin. … Kävelymatto käynnistyy vasta, kun turvasalpa on paikallaan.

Keywords: ellos kävelymatto